Sminiina - Useita Värejä
Sminiina - Useita Värejä Sminiina - Useita Värejä Sminiina - Useita Värejä Sminiina - Useita Värejä Sminiina - Useita Värejä Sminiina - Useita Värejä Kultainen

Sminiina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 24 %

UUTUUS! Huvituskoru X Smini yhteistyömallistossa on kolme upeaa hoop -korvakorua. Sminiina on malliston pienin korvakoru. Saatavan useassa värissä!

Huvituskoru X Smini

Limited edition yhteistyömallisto on suunniteltu yhdessä Sminin kanssa, joka on porilainen artisti ja somevaikuttaja. Mallistossa on kolme erikokoista ja mallista upeaa renkaan mallista hoop korvakorua. Kaikista malleista on saatavana kolme upeaa sävyä: musta, kultainen ja turkoosi. Sminiina on malliston pienin korvakoru.

Pituus 3cm, paino noin 2 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä tai ruostumatonta terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta. Koru on pakattu korttiin. 

Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.