Sparkliina - Useita Värejä
Sparkliina - Useita Värejä Sparkliina - Useita Värejä Sparkliina - Useita Värejä Sparkliina - Useita Värejä Sparkliina - Useita Värejä Sininen Jade Fuksia Hopea

Sparkliina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
16,00 €
20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ihana Sparkliina on tähdenmuotoinen pieni glitter nappikorvakoru, jonka koko on vain 1,2cm. Sopii lapsille ja aikuisille, saatavana useassa värissä!

SPARKLIINA

Ihana uutuus nappikorvakoruihin on tähdenmuotoinen Sparkliina! Söpön korviksen halkaisija on vain 1,2 cm, paino 1 gramma, sopii erinomaisesti myös lapsille. Korvakoru sopii hyvin myös jos haluat käyttää useampaa korvakorua yhtäaikaa.

Värit: hopea, fuksia, sininen, jade


Huvituskorun glitterkorut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.