Celestiina - Useita värejä
Celestiina - Useita värejä Celestiina - Useita värejä Celestiina - Useita värejä Celestiina - Useita värejä Strösseli Syreeni Jäähile

Celestiina - Useita värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
38,00 €
Sisältää alv. 24 %

Upea näyttävä, mutta todella kevyt uutuus Celestiina lumoaa kauneudellaan! Saatavana neljässä Syysmalliston värissä: sorbetti, strösseli, jäähile ja syr

CELESTIINA

Upea uutuus korvakoru kaikkiin juhliin ja arkeen! Näyttävä glitterkorvakoru on todella kevyt ja liikkuu kauniisti korvassa. Saatavana neljässä Syysmalliston värissä: sorbetti, strösseli, jäähile ja syreeni. Yhdistä Celestiinan kanssa esimerkiksi Stiina ja Helmiina pinni!

Pituus: 6,5 cm

Paino: 2-3 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.


Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.