Helmiina Pinni - Useita värejä
Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Helmiina Pinni - Useita värejä Sorbetti Strösseli Jäähile Syreeni Fuksia Hopea Punapinkki marmori Omenanvihreä Pinkki Keltainen

Helmiina Pinni - Useita värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
22,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ihana Helmiina -pinni on kaunis ja söpö pinni, joka sopii niin lapsille kuin aikuisille. Muoto on pyöreän leikkisä! Yhdistä muiden pinnien kanssa!

Ihana Helmiina -pinni on kaunis ja söpö pinni, joka sopii niin lapsille kuin aikuisille. Muoto on pyöreän leikkisä! Yhdistä muiden pinnien ja korvisten kanssa. Kiinnityksenä on jämäkkä alligaattorikiinnitys, joka ei kuitenkaan revi hiuksia!

Pituus: 5 cm

Paino: 3 grammaa

Värit: strösseli, sorbetti, syreeni, jäähile, hopea, fuksia, jade, sininen, omenanvihreä, pinkki, keltainen

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat metallia. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta. Koru on pakattu korttiin. 

Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.