Tupliina - Useita värejä
Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Tupliina - Useita värejä Sorbetti Strösseli Jäähile Syreeni Sininen Fuksia Jade Hopea

Tupliina - Useita värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
Sisältää alv. 24 %

Paljon toivottu kahdesta Kupliinapalasta koostuva Tupliina on vihdoin saatavilla neljässä Syysmalliston ihanissa sävyssä: strösseli, sorbetti, jäähile j

TUPLIINA

Paljon toivottu kahdesta Kupliinapalasta koostuva Tupliina on vihdoin saatavilla jo kahdeksassa sävyssä! Korussa on kaksi pyöreää palaa, kiinnitykseen voit valita renkaan tai koukun.

Värit: strösseli, sorbetti, jäähile, syreeni, hopea, fuksia, jade, sininen

Kokonaispituus: 8 cm

Paino: 4 grammaa

Huvituskorun glitterkorut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.