Tuuliina - Useita Värejä
Tuuliina - Useita Värejä Tuuliina - Useita Värejä Tuuliina - Useita Värejä Tuuliina - Useita Värejä Tuuliina - Useita Värejä Tuuliina - Useita Värejä Tuuliina - Useita Värejä Strösseli Sorbetti Jäähile Syreeni

Tuuliina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
29,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tuuliina on kaunis, pieni ja siro perhosen muotoinen glitterkorvakoru! Saatavana Kesämalliston kolmessa Limited edition -värissä! Tutustu täällä!

Ihanan lennokas perhosen muotoinen korvakoru on Kesämalliston söpöläinen! Löydät korvakorun kolmessa upeassa glittersekoituksessa. Ihana arkeen ja juhliin! Korvakorun oletuskiinnitys on 2 cm halkaisijalla oleva rengas, mutta voit halutessasi vaihtaa sen koukkuun tuotevalinnasta.

Saatavana viidessa kimaltavassa värissä: sorbetti, hattara, strösseli, syreeni ja jäähile

Pituus: 4 cm

Paino: 2 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.