Annastiina - Useita värejä
Annastiina - Useita värejä Annastiina - Useita värejä Annastiina - Useita värejä Annastiina - Useita värejä Annastiina - Useita värejä Annastiina - Useita värejä Annastiina - Useita värejä Vaaleansininen Vaaleanpunainen Mintunvihreä Vaaleankeltainen Laventeli

Annastiina - Useita värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
38,00 €
Sisältää alv. 24 %

Annastiina korvakoru on ihana kukanmallinen kaksikerroksinen glitterkorvakoru! Saatavana neljässä ihanassa pastellisävyssä. Tutustu täällä!

Annastiina on upea kaksikerroksinen ja kaksivärinen korvakoru, joka on saatavilla viidessä ihanassa pastellisävyssä! Koru on kimmeltävä ja näyttävä, mutta silti kevyt ja siro.

Värit: vaaleanpunainen, vaaleankeltainen, vaaleansininen, mintunvihreä, laventeli

Pituus: noin 5cm

Paino: 4 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.

Huomioithan, että mikäli valitset kiinnistystavaksi koukun tai renkaan, jää korusta ylin pyöreä pala pois ja koukku tai rengas kiinnitetään suoraan kukkaosaan.