Nelliina - Useita värejä
Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Vaaleanpunainen Mintunvihreä Vaaleankeltainen Sorbetti Jäähile Strösseli Syreeni

Nelliina - Useita värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 24 %

Nelliina on ihana, kevyt ja pieni sydämenmuotoinen glitterkorvakoru. Saatavana neljässä ihanassa pastellisävyssä sekä eri kiinnitysvaihtoehdoilla. Tutus

NELLIINA

Nelliina on ihana, kevyt ja pieni sydämenmuotoinen glitterkorvakoru. Saatavana neljässä ihanassa pastellisävyssä sekä neljässä ihanassa Syysmalliston sävyssä. Voit valita kiinnitysvaihtoehdoksi lisävalinnasta myös koukun. Ihana ja söpö korvakoru sopii myös nuoremmille!

Pituus: 4 cm

Paino: 1-2 grammaa

Värit: vaaleankeltainen, vaaleansininen, mintunvihreä, vaalenapunainen, sorbetti, strösseli, syreeni, jäähile

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on ruostumatonta terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.