Nelliina - Useita värejä
Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Nelliina - Useita värejä Vaaleansininen Vaaleanpunainen Mintunvihreä Vaaleankeltainen

Nelliina - Useita värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 24 %

UUTUUS! Nelliina on ihana, kevyt ja pieni sydämenmuotoinen glitterkorvakoru. Saatavana neljässä ihanassa pastellisävyssä sekä eri kiinnitysvaihtoehdoilla. Tutus

Nelliina on ihana, kevyt ja pieni sydämenmuotoinen glitterkorvakoru. Saatavana neljässä ihanassa pastellisävyssä. Voit valita kiinnitysvaihtoehdoksi lisävalinnasta myös koukun. myösIhana ja söpö korvakoru sopii myös nuoremmille!

Pituus: 4 cm

Paino: 1-2 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.