Viliina - Useita Värejä
Viliina - Useita Värejä Viliina - Useita Värejä Viliina - Useita Värejä Viliina - Useita Värejä Viliina - Useita Värejä Liila

Viliina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
23,80 €
34,00 €
Sisältää alv. 24 %

Viliina on kevyt, näyttävä ja mielenkiintoinen korvakoru! Tämä sopii myös pienempien korviksien ystäville. Saatavilla neljässä värissä.

Millan ideasta tehtiin pitkästä aikaa vähän pienempi ja erilainen korvis!

Jos tykkäät pienemmästä ja söpöstä korviksesta tämä on sun juttu. Värivaihtelu, palojen epäsymmetrisyys ja hauska muoto tekevät näistä uniikit!


Saatavana neljässä värissä: liila (liila-magenta-liila), magenta (magenta-liila-magenta), mintunvihreä (mintunvihreä-vaaleanpunainen-mintunvihreä), vaaleanpunainen (vaaleanpunainen-mintunvihreä-vaaleanpunainen)


Pituus: 5 cm

Paino: 2-3 grammaa


Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.


Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.