Elliina - Useita Värejä
Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Elliina - Useita Värejä Liila Mintunvihreä Vaaleanpunainen Hopea Vaaleankeltainen Sorbetti Strösseli Jäähile Syreeni

Elliina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
38,00 €
Sisältää alv. 24 %

Elliina on upea ja näyttävä korvakoru, jolla käännät taatusti katseet! Saatavana useassa ihanassa glittervärissä!

Elliina on upea näyttävä korvakoru, joka sopii arkeen ja juhlaan! Korvakoru on moniulotteinen ja pyöreä, glitterit ja värit vuorottelevat korun eri osissa.

Saatavana useassa upeassa värissä: liila, mintunvihreä, magenta, vaaleanpunainen, hopea, vaaleankeltainen, vaaleansininen, sorbetti, strösseli, jäähile, syreeni

Pituus: 6,5cm

Paino: 5 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Korvisten koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, pinnien metalliosa on terästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.