Miina Pinni - Useita Värejä
Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Miina Pinni - Useita Värejä Liila Laventeli Valkoinen Vaaleanpunainen Mintunvihreä Magenta Vaaleansininen Vaaleankeltainen Persikka

Miina Pinni - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Upeimmat glitterpinnit löydät Huvituskorulta! Kapea Miina yhdeksässä eri sävyssä, helppo yhdistää muiden pinnien kanssa!

Miina on kapea mutta pitävä pinnimalli valikoimassamme! Miina pinni on saatavana seitsemässä ihanassa sävyssä. Käytä yksin tai yhdistä muiden pinnien kanssa!

Kiinnitys on jämäkkä ja pitävä alligaattorikiinnitys.

Pituus 7cm

Leveys 1,5 cm

Värit: vaaleanpunainen, valkoinen, liila, laventeli, mintunvihreä, magenta, vaaleankeltainen, vaaleansininen, persikka

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat metallia. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.