Lauriina Pinni - Useita Värejä
Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Lauriina Pinni - Useita Värejä Vaaleanpunainen Persikka Valkoinen Liila Mintunvihreä Vaaleansininen Vaaleankeltainen

Lauriina Pinni - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Upeimmat glitterpinnit löydät Huvituskorulta! Lauriina Pinni on saatavana kymmenessä upeassa värissä. Tutustu täällä!

POISTUVA Lauriina

Lauriina on näyttävä ja simppeli malli, joka pitää hiukset paikoillaan! Yhdistä eri värejä ja malleja tai käytä yksin lookin kruununa.

Lauriina on suorakulmion muotoinen pinni, jonka reunat ovat pyöristetyt. Pinnissä on jämäkkä ja pitävä alligaattorikiinnitys. 

Värit: vaaleanpunainen, persikka, valkoinen, laventeli, liila, magenta, mintunvihreä, vaaleankeltainen, vaaleansininen


Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat metallia. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta. Koru on pakattu korttiin. 

Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.