Roosaliina - Poistuvat Värit
Roosaliina - Poistuvat Värit Roosaliina - Poistuvat Värit Roosaliina - Poistuvat Värit Roosaliina - Poistuvat Värit Roosaliina - Poistuvat Värit Laventeli

Roosaliina - Poistuvat Värit

Tuotetta rajoitettu erä.
15,60 €
24,00 €
Sisältää alv. 24 %

POISTUVA! Nyt ihanat Roosaliina nappikorvakorut edulliseen hintaan! Ihana 3D korvakoru on saatavana neljässä ihanassa pastellivärissä. Sopii kaikille!

Tämä söpöliini on meidän ensimmäinen 3D-korvis! Korvakoru on moniulotteinen ja glittereitä on monissa eri tasossa. Tämä korvis sopii myös erinomaisesti lapsille ja niille, ketkä eivät pysty tai halua käyttää isompia korviksia.  Korvakoru on kuitenkin koostaan huolimatta näyttävä ja menee niin arkena kuin juhlissa!


Värit: vaaleanpunainen, persikka, valkoinen, laventeli

Pituus:2 cm

Paino: 1 gramma


Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä, joka ei sisällä nikkeliä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta. Koru on pakattu korttiin. 

Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.