Wilhelmiina - Useita Värejä
Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Wilhelmiina - Useita Värejä Laventeli Vaaleanpunainen Persikka Valkoinen Magenta Mintunvihreä Sininen Hopea

Wilhelmiina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
38,00 €
Sisältää alv. 24 %

Wilhelmiina on näyttävä mutta kevyt korvakoru. Liikkeen mukana eloisasti kääntyvä korvis sopii arkeen ja juhlaan! Saatvana seitsemässä upeassa värissä!

Tämä upea korvakoru on näyttävin korvakorumme! Liikkeen mukana kauniisti elävä pinta ja osat tekevät monisävyisestä korvakorusta upean katseenvangitsijan!  Sopii festareille, kesäjuhliin, lahjaksi, huvipuistoon ja mihin vaan juhliin ja tietysti myös arkeen!

Värit: vaaleanpunainen, persikka, valkoinen, laventeli, liila, mintunvihreä, magenta, fuksia, sininen, jade, hopea

Pituus 7 cm

Paino 5 grammaa

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta. Koru on pakattu korttiin. 

Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.