Iina Koukulla - Useita Värejä
Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Magenta hippu Turkoosi hippu Keltainen hippu Pinkki hippu Laventeli Valkoinen Persikka Vaaleanpunainen Liila Hopea Mintunvihreä Vaaleansininen Vaaleankeltainen Strösseli Sorbetti Jäähile Syreeni Jade Sininen Fuksia Omenanvihreä Pinkki Keltainen

Iina Koukulla - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24 %

Isonappi koukulla on täydellinen arkikorvis ja se erottuu myös juhlissa! Saatavana useassa eri värissä sekä renkaalla ja tapilla. Katso täältä!

Suosituimpiin korviksiimme kuuluvavat pyöreät kevyet mutta näyttävät Iina korvikset ovat saatavana koukulla ja renkaalla useassa eri värissä. Kuvat vaihtuvat karusellista värivalintasi mukaan!

Koruosan halkaisija on n. 3cm, koukun tai renkaan korkeus noin 2cm.

Kokonaiskorkeus: noin 4,5 cm

Paino: 1-2 grammaa

Värit: pinkki hippu, turkoosi hippu, magenta hippu, laventeli, valkoinen, persikka, vaaleanpunainen, liila, mintunvihreä, hopea, vaaleansininen, vaaleankeltainen, strösseli, sorbetti, jäähile, syreeni, fuksia, jade, sininen, omenanvihreä, pinkki, keltainen

Glitterkorvakorut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.