Iina Koukulla - Useita Värejä
Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Iina Koukulla - Useita Värejä Punainen hippu Magenta hippu Turkoosi hippu Kultainen hippu Keltainen hippu Pinkki hippu Laventeli hippu Valkoinen hippu Persikka hippu Liila hippu Hopea hippu Mintunvihreä hippu Vaaleansininen Vaaleankeltainen Strösseli Sorbetti Jäähile Syreeni Jade Sininen Fuksia

Iina Koukulla - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24 %

Isonappi koukulla on täydellinen arkikorvis ja se erottuu myös juhlissa! Saatavana useassa eri värissä sekä renkaalla ja tapilla. Katso täältä!

Iina Koukulla

Suositut Isonapit saatavana nyt myös koukulla useassa eri värissä. Kuvat vaihtuvat karusellista värivalintasi mukaan!

Koruosan halkaisija on n. 3cm, koukun tai renkaan korkeus noin 2cm.

Kokonaiskorkeus: noin 4,5 cm

Paino: 1-2 grammaa

Värit: magenta, keltainen, pinkki, turkoosi, laventeli, valkoinen, persikka, vaaleanpunainen, liila, mintunvihreä, hopea, vaaleansininen, vaaleankeltainen, strösseli, hattara, sorbetti, jäähile, syreeni, fuksia, jade, sininen, kultainen, punainen

Glitterkorvakorut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.