Pikkuhippunappi - Useita Värejä
Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pinkki Magenta Hopea Kultainen Laventeli Valkoinen Persikka Vaaleanpunainen Neon keltainen Liila Mintunvihreä

Pikkuhippunappi - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pikkuhippunappu on ihana arkikorvakoru aikuisille ja lapsille. Halkaisija vain 1,5 cm. Saatavana useissa väreissä!

Pikkuhippunappi

Tämä korvakoru syntyi teidän toiveesta. Hippunapin pikkusisko on ”juuri sopivan kokoinen” niille, kenelle alkuperäinen Hippunappi on liian iso. Myös lasten ja nuorten suosikki!

Halkaisija n.1,5cm

Paino n. 1g

Värit: pinkki, keltainen, magenta, turkoosi, violetti, oranssi, musta, hopea, vihreä, kultainen, punainen, laventeli, valkoinen, persikka, vaaleanpunainen, sininen, neon pinkki, neon keltainen


Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.