Pikkuhippunappi - Useita Värejä
Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Pikkuhippunappi - Useita Värejä Turkoosi Hopea Laventeli Persikka Vaaleanpunainen Mintunvihreä Vaaleansininen Vaaleankeltainen Jade

Pikkuhippunappi - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pikkuhippunappi on ihana arkikorvakoru aikuisille ja lapsille. Halkaisija vain 1,5 cm. Saatavana useissa väreissä!

Pikkuhippunappi

Isonapin pikkusisko on ”juuri sopivan kokoinen” niille, kenelle alkuperäinen Isonappi on liian iso. Myös lasten ja nuorten suosikki!

Halkaisija n.1,5cm

Paino n. 1g

Värit: pinkki, keltainen, magenta, turkoosi, hopea, laventeli, valkoinen, persikka, vaaleanpunainen, liila, mintunvihreä, vaaleansininen, vaaleankeltainen


Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.