Serafiina - Useita Värejä
Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Serafiina - Useita Värejä Turkoosi Keltainen Magenta Pinkki Hopea Strösseli Sorbetti

Serafiina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
38,00 €
Sisältää alv. 24 %

Serafiina on upea korvakoru juhliin! Epäsymmetrinen timanttia muistuttava kuvio ja värien kerroksellisuus tekevät jokaisesta parista uniikin. Korvakorussa on se

Näyttävässä korvakorussa on sekaisin kerroksittain erilaisia ja muotoisia glittereitä ja se tekee korusta intensiivisen ja kimalluksesta upean! Upea, kevyt korvakoru arkeen ja juhlaan!

Paino 5-6 grammaa

Pituus 7 cm

Värit: pinkki, keltainen, magenta, turkoosi, hopea, sorbetti, strösseli, hattara

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.