Kupliina - Useita Värejä
Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Kupliina - Useita Värejä Keltainen Magenta Turkoosi Hopea Laventeli Valkoinen Persikka Vaaleanpunainen Liila Mintunvihreä Vaaleansininen

Kupliina - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
34,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kupliina on myydyin ja suosituin korvakorumme, eikä suotta! Saatavana useassa värissä, tutustu täällä!

Kupliina on suosituin ja myydyin mallimme! Kimaltava korvakoru sisältää kaksi hippunappia ja yhden glitternapin. Korvis on samaan aikaan näyttävä mutta simppeli. Kolmeosaiseen koruun voit valita kiinnitykseksi koukun tai renkaan.

Tämä korvis sopii pihaleikkeihin, grillijuhliin, työtapaamiseen tai mihin vain! Tätä suosittelemme kaikille!

Paino: noin 7 grammaa

Pituus: noin 11 cm

Värit: keltainen, magenta, turkoosi, hopea, laventeli, valkoinen, persikka, vaaleanpunainen, mintunvihreä, liila, vaaleansininen

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä tai ruostumatonta kirurginterästä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.