Iso Hippunappi - Useita Värejä
Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Iso Hippunappi - Useita Värejä Keltainen Laventeli Valkoinen Persikka Liila Vaaleansininen Vaaleankeltainen

Iso Hippunappi - Useita Värejä

Tuotetta rajoitettu erä.
22,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hippunapit ovat näyttävät, mutta myös arkikäyttöön sopivat korvikset. Mielestämme nämä ovat ”juuri sopivan kokoiset”. Paino: noin 3-4 g Halkaisija: 3 cm Värit:

Iso Hippunappi

Hippunapit ovat näyttävät, mutta myös arkikäyttöön sopivat korvikset.
Mielestämme nämä ovat ”juuri sopivan kokoiset”.  

Paino: noin 3-4 g

Halkaisija: 3 cm

Värit: keltainen, magenta, turkoosi, hopea, laventeli, valkoinen, persikka, vaaleanpunainen, mintunvihreä, liila, vaaleansininen, vaaleankeltainen

Korut on valmistettu biohartsista käsityönä Porissa. Koruosat ovat laadukasta hopeoitua messinkiä. Huomioithan, että korut ovat käsintehtyjä, joten jokainen koru on uniikki ja korut saattavat hieman poiketa kuvasta.

Koru on pakattu korttiin. Säilytäthän korusi suojattuna valolta, kuivassa ja huoneenlämmössä, kun se ei ole käytössä. Korujen materiaali on kestävää, mutta ethän suihkuta niihin hiuslakkaa tai hajuvettä.