Huvituskoru on kotimainen glitter korvakorujen valmistaja.


Huvituskoru on saanut alkun Tuija ja Millan ystävyydestä sekä rakkaudesta väreihin, kimallukseen ja korviksiin. Huvituskoru perustettiin keväällä 2021 ja ensimmäinen valtavan suosion saanut kevätmallisto julkaistiin jo huhtikuun 17. päivä vuonna 2021. Huvituskoru viettääkin aina huhtikuussa synttärikuukautta, koska yksi brändin tavoitteista on tehdä arjesta juhlaa! Valikoima on laajentunut myös asusteisiin, joista suosituimpia ovat pinnit. Huvituskorun tuotteet ovat tunnistettavia ja vaikka jokainen tuote valmistetaan yksitellen käsin, tuotteet ovat todella tasalaatuisia.

Huvitus-yhteisö on paikka, jossa jaetaan inspiraatiota värejen käyttöön, asuihin ja tyyleihin. Arvojemme mukaisesti Huvituskoru on turvallinen paikka jokaiselle!

Huvituskorun arvot ovat selkeät; vältämme kaikin keinoin hävikkiä ja hyödynnämme myös kaiken ylijäämämateriaalin. Kaikki pakkausmateriaalime ovat kierrätettäviä, ostamme kaikki mahdolliset materiaalit kotimaisilta yrityksiltä tai Euroopasta, haluamme tuoda iloa ja väriä jokaiselle. 

Tekijät Huvituskorun takana

Milla Grönman on porilainen valokuvaaja, sometyöläinen, tuottaja sekä tietysti Huvituskorun toinen omistaja. Milla harrastaa keramiikkaa sekä erilaisia taide- ja musiikkiproduktioita ja rakastaa värejä, kissoja sekä pienia arjen ihania asioita. Milla hoitaa Huvituskorussa tuotteiden valmistuksen ja onkin aivan ilmiömäinen taituri hartsin tekemisessä! Lisäksi Milla hoitaa tuotteiden postituksen, reklamaatiot ja pääosin tuotekuvauksen.


Tuija Nyrhinen on lahdesta kotoisin, mutta asunut useissa paikoissa ennen Poria. Tuija on ammatiltaan muusikko, laulaja ja laulunopettaja, mutta tällä hetkellä Tuijan opetustyöt ovat tauolla ja keikkoja hän tekee harvakseltaan. Huvituskorun lisäksi Tuija omistaa titiMadam Jewelry -brändin ja hän on sosiaalisen median vaikuttaja. Tuija harrastaa matkustamista ja hänen tavoitteensä on kokea ja nähdä mahdollisimman monia eri kulttuureja ja paikkoja. Tuija hoitaa Huvituskorussa sosiaalisen median, markkinoinnin, jälleenmyynnin sekä videomateriaalit.


Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä ”Huvituskummussa” eli Millan piharakennukseen luodussa työtilassa. Korut suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Suomessa. Valikoimastamme löydät ihanat pienet arkikorvikset, keskikokoiset korvakorut sekä isot näyttävät korvakorut. Täydennä look korviksiin sopivilla pinneillä! Jos rakastat värejä ja kimallusta tutustu Huvituskoruun!

Jokainen ansaitsee upeat korvikset!