Yleistä

Sovellamme kuluttajamyynnissä aina voimassaolevaa Kuluttajansuojalakia. Sivustolla näkyvät hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.

Emme ota vastuuta jos tekstissä esiintyy virheellistä tietoa joka johtuu meistä riippumattomista syistä tai inhmillisestä erehdyksestä.


Tietoa tuotteista

Tuotteet valmistetaan käsin ekohartsista sekä erilaisista maaleista, pigmenteistä ja glittereistä. Hartsi on erittäin kestävä ja kevyt materiaali, kohtelethan korujasi huolella ja hyvin. Kaikki koruosat ovat myrkyttömiä ja nikkelittömiä, hopeoitua korumetallia tai ruostumatonta kirurginterästä. Voit puhdistaa korujasi kostutetulla mikroikuituliinalla hellästi pyyhkien. Käytä aina korujen mukana tulevaa lukkoa ja silikonistopperia. Paras tapa säilyttää koruja on koruteline tai rasia, katsothan, etteivät korujen tapit pääse vääntymään. Koruja kannattaa huoltaa ja renkaita kiristää vähintää kerran vuodessa. 

Toimitus

Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 2-7 työpäivää.

Toimituskulut alkaen 4,90€. Kaikki tuotteemme pakataan huolellisesti, kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Kaikki tuotteemme lähetetään seurantakoodillisina ja ne jaetaan kirjepostin mukana suoraan kotiin. Voit seurata tilaustasi kätevästi Omapostista.


Maksuehdot

Maksutavat tarjoaa Checkout Finland Oy.


Palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautuksen suorittamiseksi vaadimme kuitin tai ostotodistuksen. Palautuksen saamiseksi tuotteen täytyy olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Tuote täytyy palauttaa sen alkuperäisessä pakkauksessa. Palautuksen tekijän tulee maksaa palautuksesta koituvat toimituskulut.

Mikäli haluat tehdä palautuksen, laita asiasta ensin sähköpostia, niin annamme palautuksen toimitusosoitteen ja tiedot. Kun palautus on vastaanotettu ja tarkistettu, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Ilmoitamme sinulle myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Reklamaatiotapauksissa otathan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen huvituskoru @ gmail.com


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen huvituskoru@gmail.com